Lopp för 1 vecka sedan (6/4 2024)

Startmilen 2024

När våren gör entré och löparsäsongen närmar sig, erbjuder Startmilen i Örebro en fantastisk möjlighet för löpare av alla åldrar och nivåer att komma ut och njuta av en organiserad tävling. Med start och mål vid Tybblelundshallen vid Örebro Universitet och bansträckningar genom den natursköna stadsdelen Almby, bjuder Startmilen på en löparfest som välkomnar både unga entusiaster och erfarna veteraner.


Tävlingsdetaljer

Datum: 2024-04-06
Plats: Tybblelundshallen, Örebro Universitet


Starttider och klasser
  • KnatteStarten: 1 km för barn 1-12 år (födda 2012 eller senare), 50 kr. Starttid 12:30.
  • 5 km: För flickor och pojkar 13-19 år, 100 kr; Motionsklass, 150 kr. Starttid 13:00.
  • 10 km: Tävlingsklass med full åldersindelning för veteraner, 200 kr; Motionsklass, 200 kr. Starttid 14:00. Banan är en varvbana, kontrollmätt och ingår i Närkes långloppscup.

Anmälan
Anmälan sker via det officiella anmälningssystemet. Tävlingsklasser kräver medlemskap i en förening ansluten till Svenska Friidrottsförbundet. Efteranmälan är möjlig fram till 60 minuter före start på tävlingsdagen, med en extra kostnad.


Tidtagning och priser
Tidtagning sker med transponder för alla deltagare i 5 km och 10 km, medan KnatteStarten inte inkluderar tidtagning. Alla som fullföljer sina lopp erhåller medalj, och det finns hederspriser för topppresterande löpare i olika klasser, inklusive särskilda priser för veteraner och ungdomar.

Startmilen utgör inte bara en tävling utan är också en firande av löpning som en gemensam aktivitet, där deltagare från olika åldersgrupper och färdighetsnivåer samlas för att dela glädjen och utmaningen i att springa. Med välorganiserade lopp som erbjuder distanser för alla, från de yngsta entusiasterna i KnatteStarten till de mer erfarna löparna i 10 km-klassen, är Startmilen det perfekta tillfället att antingen kickstarta din löparsäsong eller fortsätta bygga på din löparresa.

Örebro bjuder in till en dag fylld med löpning, gemenskap och tävlingsanda. Oavsett om du är ute efter att sätta personliga rekord, njuta av en motionsrunda eller heja på nästa generation löpare, är Startmilen platsen att vara. Missa inte chansen att vara en del av denna fantastiska löparfest – anmäl dig idag och upplev glädjen i att löpa tillsammans!

Loppets hemsida: https://startmilen.se/

Inga anmälningsalternativ tillgängliga

Det finns inga anmälningssalternativ för detta lopp på Löpning.se. Kanske är det för tidigt eller så har arrangören valt att inte använda vår tjänst för anmälan. Kolla in loppets hemsida för mer information.

Är du arrangören och vill ändra på detta?

Vänligen kontakta oss på support@lopning.se eller ring oss på 0730-36 18 69.


IF Start arrangerar utöver Startmilen 2024: