Skapa ett gratis konto på Löpning.se för att planera din säsong. Registrera dig här!

Varför borde du prova RunFrog?

Varför borde du prova RunFrog?

RunFrog anpassar sig efter dig som löpare. Appen introducerar ett helt nytt sätt att träna för att öka din kapacitet i din egen takt.

Lås upp din fulla potential med RunFrog-appen, din ultimata träningsapp som hjälper dig att träna när och var du vill! Det finns träningsprogram för alla konditionsnivåer från nybörjare till mer erfarna löpare och alla däremellan. Med RunFrog blir dina träningspass mer sömlösa och mångsidiga, tack vare RunFrogs växande bibliotek med kvalitetsinnehåll. Från löpning till styrketräning och yoga, möjligheterna är oändliga.

Vår svenska tränare och expert, Lisa Ring, är en rutinerad idrottare och tränare inom löparvärlden. I RunFrog guidar Lisas expertis dig genom dina träningspass med videohandledningar och skrivna program du enkelt kan följa. När det passar dig kan du ha din tränare i örat som guidar dig genom ditt träningsschema. Du behöver inte oroa dig för något annat än din egen löpning!

Förutom de olika omfattande löpprogrammen erbjuder RunFrog dig en mängd resurser för att förbättra ditt allmänna välbefinnande, inklusive kost- och återhämtningstips.

Det är enkelt att komma igång: ladda bara ner RunFrog-appen på din telefon, registrera dig som användare och du är redo att träna! Du hittar en kampanjkod för 20% rabatt längst ner i denna artikel.

Ladda ner RunFrog - bästa appen för din motivation


RunFrog finns tillgänglig både på iOS och Android. Du kan ladda ner appen här: https://www.runfrog.com/se/produkt/runfrog-appen/ för att komma igång direkt.

Våra första intryck av att använda RunFrog

När du loggar in i appen ser du ett urval av rekommenderade program som passar dina preferenser och konditionsnivå. Du kan t.ex. välja mellan:

  • Träningsprogram
  • Mental träning
  • Styrketräning
  • Yoga
  • Återhämtning tips


Dessa rekommenderade kurser kommer att anpassas till dina användningsbehov och genomförda aktiviteter när du fortsätter att använda appen. Allra längst ner hittar vi tränarprofilen för vår expertcoach, Lisa Ring. Där kan vi upptäcka mer om utbudet av hennes träningsprogram, från 5 km löpning till insiktsfulla tips för att förbättra mental energi.

I den nedre mittsektionen hittar vi en grön löparikon. Genom att klicka på den kommer vi åt löpkartan och kan börja spåra våra löpningar med bara ett klick på en knapp. I det övre högra hörnet av skärmen ger menyknappen oss tillgång till vår profil, aktivitetshistorik, topplistor och användarguiden. Här kan vi hitta språkalternativ och konditionsnivåer för att anpassa användarupplevelsen.

Skapa ditt lag av vänner och bygg en lagkänsla


I RunFrog kan du bygga ditt egna sociala lag med vänner eller andra löpare. Ni kan utmana varandra på leaderboarden och nå era mål med löpningen tillsammans. Om du blir motiverad av lite vänlig konkurrens, är denna funktionen perfekt för dig.

Finns det träningsprogram som passar mig i appen?


Ja, det finns program för alla från en nybörjare upp till ett väldigt specifikt program där du har ett tydligt mål du vill nå. Du kan själv välja din konditionsnivå och appen visar dig automatiskt innehållet som passar din valda nivå. Du kan ändra din konditionsnivå när som helst och få tillgång till innehållet som är tillgängligt för de andra konditionsnivåerna också.

Om du är osäker på att välja den konditionsnivå som passar dina behov kan du be våra tränare på RunFrogs Facebook-supportgrupp om hjälp. Om du har några andra frågor om träning med RunFrog kan du ställa dem i supportgruppen.

Hur fungerar prenumerationen?


Appen inkluderar en 2-veckors provperiod, efter vilken du kan betala appen över 1, 6 eller 12 månader i taget. Läs mer om prisalternativen på hemsidan: (https://www.runfrog.com/se/produkt/runfrog-appen/).

Specialerbjudande till dig på Löpning.se!


Tillsammans med RunFrog, erbjuder Löpning.se dig en rabattkod som ger dig 20% rabatt på appen. Använd koden LÖPNINGFROG för att ta del av rabatten nu! OBS! Du måste betala appen via RunFrogs hemsida för att koden ska fungera, laddar du ner den via App Store eller Google Play kommer tyvärr inte rabattkoden att fungera.

Följ RunFrog på Instagram: @runfrog_official


Grundare av Löpning.se. Sprungit i ca 10 år, gått från total novis till bra motionär med 10km pers på 34:23.