Lopp för 11 timmar sedan (13/4 2024)

Varvetmilen Göteborg 2024

Varvetmilen i Göteborg, som arrangeras den 13 april 2024, lovar att bli en spännande dag för löpare av alla kategorier, från nybörjare till erfarna löpare. Med start vid den anrika Slottsskogsvallens entrépark, ger Varvetmilen deltagarna en unik chans att njuta av Göteborgs vackra omgivningar medan de tar sig an utmaningen att springa 10 kilometer.


Tävlingsinformation
Datum: 13 april 2024
Starttid: Kl. 11:00
Plats: Slottsskogsvallens entrépark, Göteborg


Anmälningsinformation
  • Anmälningsavgift: 295 kr fram till den 31 januari, därefter 395 kr.
  • Anmälan: Möjlig via Göteborgsvarvets hemsida ända fram till 30 minuter före loppets start.


Nummerlapp och startbevis: Skickas via e-post några dagar före loppet. Hämtning sker i tävlingscentrum mellan 09:00 och 10:30 på tävlingsdagen.


Faciliteter
: Toaletter, dusch- och omklädningsmöjligheter finns tillgängliga. Dessutom erbjuds väskförvaring i Friidrottens Hus.


Förtäring
: Foodtrucks och kaffevagnar finns på plats för att stilla hunger och törst före och efter loppet.

Startgrupper och yidtagning: Varvetmilen använder sig av kompisseedning och nettotid för en rättvis och smidig start för alla. Tidtagningen sker automatiskt via ett chip på nummerlappen.


Bansträckning
: Den certifierade 10 km-banan tar löparna genom Göteborgs natursköna områden, med start och mål vid Slottsskogsvallens entrépark.


Vätskestationer
: Placerade vid 5 km och vid målgång för att hålla deltagarna hydrerade.


Alla deltagare som fullföljer loppet belönas med en medalj och en banan för att fylla på energidepåerna. Prisutdelning för de tre första placeringarna i dam- och herrklassen sker cirka kl. 11:45.


Varför delta?

Varvetmilen i Göteborg erbjuder inte bara en chans att njuta av en vacker löprunda i vårsolen utan också en möjlighet att sätta personliga rekord eller bara ha roligt med vänner. Med sin plats i hjärtat av Göteborg och en välorganiserad struktur är det ett lopp som välkomnar alla – från de som siktar på att förbättra sina tider till de som ser loppet som en del av sin väg mot större utmaningar som Göteborgsvarvet eller Stockholm Marathon.


För de som är intresserade av att förbättra sina startpositioner i framtida lopp, är Varvetmilen ett seedningsgrundande evenemang. Det innebär att din tid här kan hjälpa dig att få en fördelaktig startposition i större lopp.


Anmäl dig till Varvetmilen i Göteborg för en löparfest där gemenskap, tävling och personliga utmaningar står i centrum. Missa inte chansen att vara en del av denna unika löparupplevelse i Göteborgs gröna lungor.

Loppets hemsida: https://www.goteborgsvarvet.se/ovriga-lopp/varvetmilen/varvetmilen-goteborg

Inga anmälningsalternativ tillgängliga

Det finns inga anmälningssalternativ för detta lopp på Löpning.se. Kanske är det för tidigt eller så har arrangören valt att inte använda vår tjänst för anmälan. Kolla in loppets hemsida för mer information.

Är du arrangören och vill ändra på detta?

Vänligen kontakta oss på support@lopning.se eller ring oss på 0730-36 18 69.