Skip to content Skip to footer
-15%

Flowgun massagepistol

Flowgun massagepistol är en kraftfull och bra på att underlätta din återhämtning efter träning. Den är designad för att lösa upp spänningar du har i olika delar av kroppen, du kan också använda den för att stimulera fascia och givetvis för att massera ansträngda muskler.

Förutom massagepistolen får du dessutom med 6 olika munstycken som gör att du kan träffa olika djupt och hårt beroende på dina behov. Dessutom ingår det en väska.

Flowgun väger strax under ett kilo med sina 978g, har ca 6 timmars batteritid, 5 olika vibrationsnivåer och låter bara mellan 30-60 decibel, vilket får anses vara väldigt tyst. Den har 4 timmars laddningstid för sitt li-ion batteri på 2550mAh. Vibrationsnivåerna varierar mellan 1400 – 3200 slag per minut.

Detta är dessutom en mer miljövänlig produkt än många konkurrenters. Flowlife erbjuder någonting som heter Flowforward, vilket innebär att du som äger en av deras produkter kan återvinna din produkt hos Flowlife och därefter få en helt ny produkt för halva priset, samtidigt som den nya produkten täcks av en ny garanti på 2 hela år.

3 390 kr

Kategori Product ID: 2217